Le duplex transformé en une suite, EstudioReciente

EstudioReciente The objective of the reform of this duplex commissioned to EstudioReciente, was unusual: to reduce the useful surface of the house to make it more comfortable for its owners over the years.

Customers, aware that they used less and less the upper floor, decide to intervene and adapt the ground floor to, thus, save the “effort” that over the years will mean living in a house with double height.

In the case of the kitchen we find our Magma Malachite for the coating. Also, to compensate for the weight of the kitchen design, the use of our cladding has been reflected in one of the pillars of the room.

DÉTAIL DU PROJET

  • Magma (Pâte blanche / Faïences )

Projet: EstudioReciente
Photographie: Germán Saiz.
Article en vedette: Revista AD

Le duplex transformé en une suite, EstudioReciente

EstudioReciente The objective of the reform of this duplex commissioned to EstudioReciente, was unusual: to reduce the useful surface of the house to make it more comfortable for its owners over the years.

Customers, aware that they used less and less the upper floor, decide to intervene and adapt the ground floor to, thus, save the “effort” that over the years will mean living in a house with double height.

In the case of the kitchen we find our Magma Malachite for the coating. Also, to compensate for the weight of the kitchen design, the use of our cladding has been reflected in one of the pillars of the room.

DÉTAIL DU PROJET

  • Magma (Pâte blanche / Faïences)

Projet: EstudioReciente
Photographie: Germán Saiz.
Article en vedette: Revista AD