Refuge of the traveler, Chroma

This project is part of the integral rehabilitation of a house in the center of Sitges. Designed for tourists, its spatial redistribution makes it an attractive home.

One of the details that make this house stand out is the wall tile used in the front of the kitchen, our Rhombus Wall in white, that draws elegant shapes, creating a differentiating point of interest.

Project detail

Project: Croma Studio

Refuge of the traveler, Chroma

This project is part of the integral rehabilitation of a house in the center of Sitges. Designed for tourists, its spatial redistribution makes it an attractive home.

One of the details that make this house stand out is the wall tile used in the front of the kitchen, our Rhombus Wall in white, that draws elegant shapes, creating a differentiating point of interest.

Project detail

Project: Croma Studio